Bakeware
The art of pastry-making requires rigor, technique and precision.
In order to meet these crieterias, the Louis Tellier Group, through its Gobel brand, produces durable and sturdy pastry moulds and utensils for all types of preparations !
-
EASY BAKE RELEASE SPRAY - 250 ML - BIO - GOBEL
Reference: GL2301
For easy unmoulding without butter and flour. -
Mixing bowl - Ø 24 cm - stainless steel - round bottom
Reference: GL329
Ultra-stable, pour foisonner et réaliser vos pâtes, crèmes, mousses… -
Reusable professional piping bag - coated cotton - 50 cm
Reference: GL325
Résistante, imperméable et réutilisable ! -
Reusable professional piping bag - coated cotton - 45 cm
Reference: GL324
Résistante, imperméable et réutilisable ! -
Reusable professional piping bag - coated cotton - 40 cm
Reference: GL323
Résistante, imperméable et réutilisable ! -
Reusable professional piping bag - coated cotton - 35 cm
Reference: GL322
Résistante, imperméable et réutilisable ! -
Reusable professional piping bag - coated cotton - 30 cm
Reference: GL321
Résistante, imperméable et réutilisable ! -
Flat bottom bowl - stainless steel - 32 cm
Reference: GL320
Idéale pour réaliser vos préparations en quantité ! -
Flat bottom bowl - stainless steel - 28 cm
Reference: GL319
Idéale pour réaliser vos préparations en quantité ! -
Flat bottom bowl - stainless steel - 24 cm
Reference: GL318
Idéale pour réaliser vos préparations en quantité ! -
Flat bottom bowl - stainless steel - 20 cm
Reference: GL317
Idéale pour réaliser vos préparations en quantité ! -
Flat bottom bowl - stainless steel - 16 cm
Reference: GL316
Idéale pour réaliser vos préparations en quantité ! -
Mixing bowl - Ø 40 cm - stainless steel - round bottom
Reference: GL315
Ultra-stable, pour foisonner et réaliser vos pâtes, crèmes, mousses… -
Mixing bowl - Ø 30 cm - stainless steel - round bottom
Reference: GL314
Ultra-stable, pour foisonner et réaliser vos pâtes, crèmes, mousses… -
Mixing bowl - Ø 20 cm - stainless steel - round bottom
Reference: GL313
Ultra-stable, pour foisonner et réaliser vos pâtes, crèmes, mousses…